Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (3.31 secunde)
Circuitele integrate sunt utilizate acum pentru orice, de la computere, automobile si televizoare pana la playere muzicale, telefoane celulare si aparatura electrocasnica.
Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
E ca si cum ai avea muzica de oriunde din lume cu tine, tot timpul", a declarat in cadrul unei conferinte, fondatorul Trilulilu, Sergiu Biris.
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca.
Cele mai mari 5 tipuri de amenintari informatice, in viziunea lui Evgheni Kaspersky Intr-o lume in care peste 2,2 miliarde de oameni au acces la internet au aparut o serie de amenintari care nu pot fi trecute cu vederea.
Literalmente, in urma cu 6 luni, nu aveam niciun fel de publicitate pe versiunea pentru telefoane a retelei noastre de socializare", a adaugat seful Facebook.
Asta nu inseamna ca intermediarii nu vand deja smartphone-urile cu sutele. ... Lansarea aparatului coincide si cu deschiderea retelelor 4 G, care dau posibilitatea unui transfer de date la viteza foarte mare. ... Si cu toate acestea intermediarii spun ca nu fac fata solicitarilor.
Marea Britanie foloseste 424 de megabytes de date in fiecare luna, o crestere cu 60% mai mare fata de anul trecut. Japonia s-a clasat pe locul al doilea, cu un consum de 392 megabytes pe luna, in timp ce Statele Unite s-au situat pe locul al saselea.
De la mijlocul anului 2010, calculatoarele mobile de tip Tablet PC au primit o noua perspectiva, avand sisteme de operare mobile cu o interfata utilizator moderna si ergonomica, conducand la aparitia unui nou tip de dispozitiv de calcul.
Cresterea semnificativa a numarului de utilizatori de telefoane mobile a avut un impact major asupra transferului de date pe internet.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
Abonamentul de date aduce profit producatorului, fara sa mai fie nevoit sa vanda telefoane subventionate, pentru a-si recupera mai tarziu banii. ... Astfel, cel mai mare operator din Romania, Orange, ofera iPhone 5 cu abonament, incepand de la pretul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51.
1) Stiri si informatii - Qz.com Site-ul Quartz, detinut de Atlantic Media, este un site de stiri din domeniul business cu un aspect aerisit si serios.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. Cat de utile sunt cu adevarat noile asistente personale: ... Recunoasterea vocala a comenzilor nu este o noutate nici pe telefoanele cu Android. Samsung Galaxy Nexus ori Galaxy SII vin preechipate cu un set de comenzi care functioneaza la fel de...
Toate noile telefoane, tablete si alte gadget-uri dotate cu Android contin acest cod NSA. Iar scopul agentiei americane ar fi doar acela de a asigura securitatea dispozitivelor mobile Android."
Carrefour Romania lanseaza astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind clientilor sai posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale.
Pentru ca, daca, Doamne fereste, ar fi decedat toti 7, nu avea cine sa sune si nu mai erau telefoane. Insa, din fericire, 5 dintre pasageri au scapat cu viata.
Salvatorii posesori de telefoane mobile si GPS erau coordonati in timp real de catre sefi spre locul caderii avionului obtinut via 112? ... Camere cu termoviziune, aparatura GPS, ATV-uri pentru acces montan?
google-analytics.com